Reseguider med tips - London, New York, Berlin, Alicante, Nya Zeeland m fl.

Reseguider / Permalink / 0
NYA RESEGUIDER - I det här inlägget hittar ni länkar till nyskrivna reseguider om New York, London, Berlin, Amsterdam, Nya Zeeland, Alicante, Fiumicino (Rom), Jordenruntresor, Florida med Karibienkryssning, Köpenhamn, Bonussystem, Bästa bokningstipsen mm.
Många av våra favoritresmål har vi besökt väldigt många gånger, 5, 10, 20, 50+ gånger etc vilket gjort att vi har fått stor erfarenhet av några resmål som t ex London, New York och Berlin m fl. Vi har satt samman våra erfarenheter i ett antal helt nyskriva reseguider vilka ni kan ta del av om ni är intresserade.
(null)
I de nyskrivna reseguiderna finns mycket att läsa om resmålen, boende, restauranger, sevärdheter, kommunikationer och mycket mer att ta del av, samt mängder med bilder.
Vi, Björn och Karin Demme, har en stor passion för att resa och för att skriva. Vi reser ca 10 gånger per år, både korta och långa resor med 50 - 70 övernattningar, vi har bl a gjort 12 st Jordenruntresor.
 
Läs mer om New York, London, Berlin, Amsterdam, Nya Zeeland, Fiumicino (Rom) Alicante, Florida och Karibienkryssningar och Köpenhamn i nyskrivna reseguider som du hittar en länk till under varje resmål i det här inlägget.
Björn och Karin Demme
(null)
Times Square New York 🇺🇸
 
New York har vi besökt 16 gånger och samlat på oss mängder med upplevelser och erfarenheter, i reseguiden NEW YORK finns det många tips om The Big Apple. Sevärdheter, hotell, restauranger, shopping, kommunikationer, parker, utflyksmål mm. 2018 besökte vi New York 2 gånger.  
(null)
Picadilly Circus London 🇬🇧
 
London har vi besökt 60 gånger och i vår LONDONGUIDE finns det mängder med tips om sevärdheter, hotell, restauranger, kommunikationer, shopping, konst och mycket mycket mer som vi stött på under årens lopp. Nästa Londonbesök blir i slutet av februari 2019.
(null)
Brandenburger Tor Berlin 🇩🇪 
 
Berlin har bivit en stor favorit under det senaste deceniet, en stad vi trivs i och ofta åker tillbaka till. i guiden finns tips om boende, museer, utflykter, shopping, kommunikationer, hotell och restauranger
 
och en ny reseguide till tre trevliga och mycket prisvärda städer i Tyskland Berlin-Düsseldorf-Hamburg  http://demmereserjordenrunt.blogg.se/2019/january/tyska-favoritstader-berlin-dusseldorf-och-hamburg.html 
(null)
Amsterdam 🇳🇱 
 
Amsterdam, En vacker och gemytlig stad med mycket konst och god mat, som vi besökt många gånger. Senaste besöket i september 2018.  I guiden kan ni läsa om hotell, restauranger, konstmuseer, kanaler, upplevelser och shopping.  http://demmereserjordenrunt.blogg.se/2018/september/bitterballen-rembrandt-rijstaffel-pannenkoeken-i-amsterdam.html
(null)
Auckland Nya Zeeland 
 
Nya Zeeland är vårt absoluta favoritland att besöka. Vi har varit där 11 gånger och vi planerar att åka dit igen. Här finns mycket att läsa om Nya Zeeland, boende, restauranger, utflykter, sevärdheter, vingårdar och mycket mer.   http://demmereserjordenrunt.blogg.se/2018/november/nya-zeeland-tips-fran-11-besok-i-harliga-nz.html
(null)
Fiumicino, 30 km från Rom
 
Fiumicino är en härlig och mycket prisvärd strandortstrax utanför Rom - det har blivit sju besök under de senaste åren. Läs mer om att kombinera Fiumicino med Rom, boende, restauranger, sevärdheter mm.
Albir på Costa Blanca
 
Alicante på Costa Blanca är en stad vi tycker mycket om, vi bor mestadels i Albir 50 km norr om Alicante. Ett prisvärt resmål med ett mycket behagligt klimat. Här finns det läsning om boende, restauranager, stränder, utflyktsmål och mycket mer längs Costa Blanca kusten. Senaste besöket var i november 2018,
(null)
Köpenhamn Det finns en helt ny RESEGUIDE att läsa via länken med tips om restauranger, hotel, sevärdheter och shopping. Senadte besöket var i slutet av november 2018.
 
 
På bloggen kan ni gå in och söka på kategorier och hitta mängder med reseläsning.
 
Här finns det några länkar till om t. ex.  
 
Jordenruntresor, vi har gjort 12 st "Jordenrutresor" den senaste i början av 2018.
 
Flygbolagens bonusprogram hur ni får fler bonusresor, vi var fått 145 st bonusresor med flyg och 56 st bonusnätter på hotell.Här kan ni få tips om hur ni kan få fler bonusresor mm
 
Tips om hur du bokar flyg och boende på bästa sätt. Vi har sammanstätt våra bästa tips från bokning av flera hundra resor. 
 
Florida med Karibienkryssningar och mycket mer. Här finns tips om att boka och genomföra kombinationsresor - Florida med kryssningar i Karibien.

Välkomna till att läsa reseguiderna. Har ni frågor får ni gärna höra av er via bloggen, facebook eller instagram.
 
Blogg www.demmereserjordenrunt.blogg.se
Facebook demmereserjordenrunt
Instagram #demmereserjordenrunt
 
Hälsningar
 
 
Björn och Karin
 
Gå in på bloggen www.demmereserjordenrunt.blogg.se och sök under kategorin reseguider så hittar ni de nyskrivna reseguiderna eller via länkarna i det här inlägget.
(null)             
Kryssning med Celebrity Cruises, här Cozumel Mexico
(null)
Utsikt från Cable Bay Vineyard på Waiheke Island NZ 🇳🇿🏖🌞🍷
(null)
Grand Canyon, Arizona USA



Till top