Banks Mansion, ett härligt litet boutiquehotell i Amsterdam 🇳🇱

Europaresor, Hotell / Amsterdam, Banks Mansion, Hösten 2018, Semester, Storstadsresor, Weekendresa / Permalink / 0
(null)
I slutet på september 2018 besökte vi det lilla härliga Boutiquehotellet Banks Mansion för tredje gången. Hotellet ligger strategiskt vid en av de vackra kanalerna i Amsterdam, Herengracht.  (null)     På Banks Mansion kan vi koppla av i The Living Room, där vi kan servera oss själva ett glas vin, en drink eller en öl med ost och snacks och titta ut över kanalen. 
På Banks Mansion ingår dryck och snacks i rumspriserna, även i minibaren på rummet. Rummen är snyggt designade och mycket fräscha. Vi bor alltid här när vi är i Amsterdam. Vi kan varmt rekommendera Banks Mansion till er som vill bo riktigt bra och med ett mycket bra läge i Amsterdam.
Det är bara några hundra meter till Rembrandtplein och till blomstermarknaden. Det är gångavstånd till många museer som Rijksmuseum och andra sevärdheter. Det är även gångavstånd från Centralstationen där tåget från flygplatsen stannar.
(null)
The Living room på Banks Mansion, där vi gärna sitter en stund med ett glas vin och lite goda ostar innan vi ger oss ut och äter middag. Det ör självservering av vin, öl, drinkar och tilltugg.
(null)
Banks Mansion, standardrum. 
(null)Personalen på Banks Mansion är alltid mycket trevliga och hjälpsamma. Personalen är en stor anledning till att vi trivs så bra här. Vi har bott på många hundra olika hotell runt om i världen, Banks Mansion är ett av de mest trivsamma och välkomnande av dem. 
 
Frukosten är riktigt bra och fräsch, den varma maten tillagas på beställning och juicen är färskpressad.
(null)
Efter en god middag kopplar vi gärna av framför brasan på Banks Mansion med en liten avec.
(null) 
På rummet finns det ett kylskåp med drycker samt karaffer med alkohol.
 
Vid vårt nästa besök i Amsterdam kommer vi definitivt att bo på Banks Mansion igen. OBS! Vi är inte sponsrade av Banks Mansion.
 
Hälsningar
 
Björn och Karin
 
Följ oss gärna på 
 
Blogg www.demmereserjordenrunt.blogg.se
Facebook demmereserjordenrunt 
Instagram #demmereserjordenrunt
(null)
Det är ofta tema eftermiddagar/tidig kväll på Banks Mansion i The Living Room. Här är det "Gin o tonic kväll" .
(null)
Rembrandt  "Nattvakten" på Rijksmuseum i Amsterdam
 
Till top