Reina Isabel - ett fantastiskt bra hotell i Las Palmas 🌞đŸ‡Ș🇾🏖

Hotell / laspalmas, reinaisabel / Permalink / 0
(null)
Las Palmas Ă€r en av vĂ„ra favoritstĂ€der i Spanien 🌞đŸ‡Ș🇾. NĂ€r vi vill ha en avkopplande vintervecka i ett behagligt klimat och inte vill ha en lĂ„ng flygresa, dĂ„ vĂ€ljer vi gĂ€rna Las Palmas pĂ„ Gran Canaria. NĂ€r vi Ă€r i Las Palmas bor vi alltid pĂ„ Hotel Reina Isabel. Hotellet ligger direkt pĂ„ strandpromenaden med stranden ca 15 meter bort.
(null)
Vi, Björn och Karin Demme frĂ„n Göteborg, har en mycket stor passion för att resa och för att skriva. Vi reser ca 10 till12 gĂ„nger om Ă„ret, bĂ„de lĂ„nga och korta resor, vi ha bl a gjort 12 st Jordenruntresor och nĂ„gra hundra andra resor. Vi har ocksĂ„ ett mycket stort intresse för mat och vin och det intresset blir ofta huvudanledningen till mĂ„nga av vĂ„ra resor.
(null)
Reina Isabel Ă€r ett öldre förstaklasshotell som har behĂ„llit bĂ„de stil och charm under decennierna som gĂ„tt. Det Ă€r hög klass pĂ„ allt, service, stĂ€dning, mat och dryck och allt annat. (null) 
FrĂ„n Reina Isabel kommer vi direkt ut pĂ„ den vĂ€lskötta strandpromenaden och ner till den lĂ„ng fina sandstranden Las Canteras. Hotellet har en egen bemannad strandsektion pĂ„ stranden med solstolar och parasoller för gĂ€sterna. Bra service, rent och frĂ€scht pĂ„ stranden. Det Ă€r jĂ€ttetrevligt att promenera lĂ€ngs den ca 3 km lĂ„nga strandpromenaden - dĂ€r det finns mĂ„nga bra och trevliga restauranger.
(null)
PÄ takterrassen pÄ 8:e vÄningen finns det en pool med solsÀngar och parasoller - poolen Àr bemannad med poolbutler/badvakt. PÄ takterrassen finns Àven en trevlig bar och ytterligare en trappa upp finns det bÄde GYM och SPA till gÀsternas förfogande. Allt Àr rent och vÀlskött. GÀsterna har tillgÄng till bÄde strandhanddukar och badrockar, vilka finns pÄ rummen.
(null)
Rummen Ă€r frĂ€scha och vĂ€lstĂ€dade med tillhörande balkong. Vid det hĂ€r besöket bokade vi vĂ€ldigt sent sĂ„ det fanns inte sĂ„ mĂ„nga rum att vĂ€lja bland sĂ„ vi kunde inte boka med havsutsikt, vilket vi brukar göra.  Jag, Björn, rĂ„kade fylla Ă„r under vistelsen (inget jĂ€mt) men hotellet uppmĂ€rksammade detta och stĂ€llde in en flaska med "bubbel" ingen ishink pĂ„ rummet - en trevlig gest.
(null)
Frukosten pÄ Reina Isabel Àr riktigt bra med ett mycket stort urval av bÄde varma och kalla rÀtter. Det finns en kock i frukostmatsalen som tillagar rÀtter pÄ bestÀllning av gÀsterna om man önskar detta.
Urvalet av ostar, charkuterier, varmrÀtter, grönsaker, frukt och dryck med mera Àr riktigt omfattande.
(null)
PĂ„ frukostbuffĂ©n finns det förutom mat Ă€ven  mousserande vin samt vodka?. 
(null)
Vi avslutar gÀrna frukosten ute pÄ terassen med ett glas mousserande vin- en hÀrlig start pÄ dagen.
 
(null)
Bonniers magasin Allt om Resor rankar Hotel Reina Isabel som Las Palmas bÀsta hotell för nÄgon vecka sedan - vi hÄller med om detta.
(null)
Utsikten över Las Canterasstranden frÄn poolen pÄ 8:e vÄningen pÄ Reina Isabel Àr helt magnifik.
(null)
Det Àr snyggt och vÀlordnat i de gemensamma utrymmena pÄ Reina Isabel
(null)
Uppvaktning med mousserande rum pÄ rummet vid Björns födelsedag - det var en trevlig överraskning att de uppmÀrksammade detta (dock ingen jÀmn födelsdag).
(null)
Till höger ligger Hotel Reina Isabels egen strandsektion pÄ Las Canterasstranden - bara nÄgra fÄ meter frÄn hotellet.
 
Vi har nu bott fem gĂ„nger pĂ„ Reina Isabel och vi planerar redan nu för ett nytt besök under kommande vinter. Vi Ă€r jĂ€ttenöjda med allt frĂ„n alla vĂ„ra vistelser dĂ€r. Hög servicenivĂ„ av trevlig personal, vĂ€lordnat, rent, frĂ€scht, trevligt och med ett helt perfekt lĂ€ge med strandpromenaden pĂ„ ena sidan och storstadslivet pĂ„ andra sidan av hotellet. Las Palmas Ă€r idag en av Spaniens trevligaste stĂ€der med ett stort utbud av bĂ„de restauranger och kulturliv.
 
Vi bokade den hĂ€r gĂ„ngen flyg och hotell separat - flyget pĂ„ Lufthansas hemsida och hotellet via hotels.com - vi har nĂ„gon gĂ„ng tidigare bokat paketresa genom TUI - men vi föredrar att boka pĂ„ egen hand och kunna styra avrese och hemresedagar, val av rum, transfer med mera helt fritt. Den hĂ€r gĂ„ngen valde vi Ă€ven att resa riktigt bekvĂ€mt i Business Class. 
 
HĂ€r hittar ni vĂ„r nyskrivna reseguide om Las Palmas, med tips om bl a restauranger, shopping, sevĂ€rdheter, boende, promenader med mera med mĂ„nga bilder.  http://demmereserjordenrunt.blogg.se/2023/february/las-palmas-en-av-spaniens-harligaste-stader.html
 
HÀr hittar ni en recension av Lufthansas och Eurowings Discover Businessclass Class till Las Palmas.Hur det Àr att resa riiktigt bekvÀmt med toppservice
 
Har ni nÄgra frÄgor om Reina Isabel och eller om Las Palmas fÄr ni mer Àn gÀrna höra av er till oss pÄ bloggen, Facebook eller Instagram.
 
🌞-HĂ€lsningar
 
Björn och Karin
 
Följ oss gĂ€rna pĂ„ 
 
Facebook demmereserjordenrunt
Instagram #demmereserjordenrunt
 
#bullreinaisabel #lufthansa #eurowingsdiscover #businessclass #laspalmas #grancanaria #demmereserjordenrunt #hotelreinaisabel #travleblogger #vinterresa





Till top