Ett fantastiskt litet hotell i Amsterdam đŸ‡łđŸ‡±

Hotell, Weekendresor / Permalink / 0
(null)
Banks Mansion Äterkommer vi alltid till nÀr vi Äker till Amsterdam. Vi avslutar nu vÄrt femte besök pÄ detta fantastiska "lilla boutiquehotell" vid kanalen - Herengracht.
(null)
Vi, Björn och Karin Demme, frÄn Göteborg har en mycket stor passion för att resa och för att skriva. Vi reser ca 10_12 gÄnger om Äret, bl a har vi gjort 12 st Jordenruntresor och nÄgra hundra andra resor. Vi har ett mycket stort intresse för mat och vin vilket ofta blir huvudanledningen till en resa.
(null)
Banks Mansion i Amsterdam har rymliga, frÀscha och trevliga rum.
(null)
Vi vÄrt senaste besök i mÄnadsskiftet februari/mars 2023 hade vi bokat en comfy room den enklaste rumstypen pÄ hotellet.
(null)
PÄ Banks Mansion ingÄr allt i rumspriset. Det rullas fram en vagn med goda ostar, ölkorvar, bröd, oliver med mera varje dag mellan kl 17 till 18 i The Living Room dÀr det Àven finns en bar till gÀsternas förfogande. Det Àr bara att servera sig en drink, ett glas vin, en öl eller nÄgon annan dryck frÄn sjÀlvserveringsbaren - det finns vÀldigt mycket att vÀlja pÄ.
(null)
I baren finns bla den hÀr ginen som Àr speciellt framtaget för Banks Mansion - varje flaska Àr numrerad.
(null)
Ett glas vin och nÄgra goda ostar kan man njuta av pÄ eftermiddagen.
(null)
Banks Mansion veckoprogram i lobbyn, The Living Room.
(null)
The Living Room
(null)
Snacks och vin finns det varje eftermiddag
(null)
Klockan 16:00 dukas vinbuffén upp
(null)
I frukostmatsalen Àr det fÀrskpressad apelsinjuice som gÀller
(null)
Äggröra, omelett, pannkakor med mera tillagas pĂ„ bestĂ€llning - finns inte pĂ„ buffĂ©n. Allt Ă€r frĂ€scht och tillagat Ă  la minute 
(null)
I The Living Room sitter vi gÀrna och kopplar av en stund med kaffe, mineralvatten eller ett glas vin.
(null)
TrÀcyklar finns det pÄ hotellet
(null)
Hotellet ligger precis vid en @v Amsterdams finaste kanaler - Herengracht- bilden tog vi frÄn an av kanalbÄtarna.
 
Banks Mansion Àr ett litet, trevligt designat boutiquehotell med ca 50 rum. Personalen Àr oerhört trevliga och hjÀlpsamma - det Àr lite som att komma hem. I The Living Room kopplar vi av, pratar med andra gÀster frÄn mÄnga olika lÀnder, njuter av goda ostar och ett glas vin. Frukosten Àr superbra, rummen Àr rymliga och frÀscha. Det Àr svÄrt att hitta nÄgot bÀttre och trevligare hotell i en storstad som Amsterdam, lÀget Àr toppenbra - gÄngavstÄnd till Centralstationen, blomstermarknaden, Rijsmuseum, Heineken Experience, Rembrandtplein , shopping , restauranger med mera. Vi kommer alltid att vÀlja Banks Mansion nÀr vi Àr i Amsterdam. Vi tycker att det Àr etoppen att allt igÄr i rumspriset - rum, frukost, drinkar, vin, öl, kaffe, snacks, minibaren pÄ rummet (alkoholfria drycker), ostvagnen med mera. Vid vÄrt senaste besök betalade vi ca 2500kr per natt för tvÄ personer - men priserna varierar kraftigt som pÄ alla andra hotell i Amsterdam ( det kan vara dubbla priset eller mer).
 
Vi kommer inom kort att publicera en ny stor Amsterdamguide med tips om hotell, restauranger, sevÀrdheter, shopping, bÄtturer med mera.
 
đŸ‡łđŸ‡±HĂ€lsningar
 
Karin och Björn
 
Följ oss gÀrna pÄ
 
Facebook demmereserjordenrunt
Instagram #demmereserjordenrunt
 
 
#banksmansion #amsterdam #herengracht #boutiqehotel 
 
 
 
Till top