Isaberg Mountain Resort med ”storfamiljen”

Sverige / Permalink / 0
(null)
Vi gör varje år en resa med "Storfamiljen" 10 personer i 3 generationer- barn med respektive och alla våra barnbarn. Barnen pratar sig samman och väljer resmålen - det har blivit Spanien, Frankrike, Danmark, Tyskland, Italien sant flera härliga resmål i Sverige. I år blev det Isaberg Mountin Resort i Hestra i kombination med Höllviken i Skåne. Det är ca 13 mil från Göteborg och 38 mil från Stockholm till Isaberg Mountain Resort.
(null)
Vi bokade in ett av de största husen på resorten - 157 kvm med plats för 12 personer i fem sovrum och fyra badrum. Vårt hus var helt nybyggt och i ett fantastiskt skick - snygg design, mycket välutrustat, med bastu, braskamin och en stor uteplats. Vi stortrivdes alla 10 i huset.
(null)
Det finns väldigt många aktiviteter på Isaberg Mountain Resort som Rodel, Höghöjdsbanor, hinderbanor, Mountainbike banor,vandringsleder, fiske, äventyrsgolf, badsjö och mycket mer. 
 
Isaberg är en riktigt trevlig anläggning både sommar och vinter - vintertid är det en skidanläggning med luftar och flera nedfarter - bra för att vara så långt söderut i Sverige.
(null)
Barnbarnen gillade att åka Moutainbike både på "pumptrackbanan" och nedför branta sluttningar genom tät skog vid sidan av slalombackarna. Sittlift upp till toppen och sedan full fart nedför backen för de två äldsta barnbarnen. 
(null)
Rodelbanan uppskattade vi all tio i storfamiljen. En riktigt modern och bra rodelbanor med bra fart.
En bra aktivitet för oss, barnen och för barnbarnen. Det blev flera åk i banan.
(null)
Alla fyra barnbarnen gillade den asfalterade "pumptrackbanan" där de körde med sina cyklar, även Arvid 4 år behärskade banan riktigt bra.
(null)
Det finns flera Höghöjdsbanor med ziplines i olika svårighetsgrad. Passa de flesta från 6 år och uppåt. Våra barn och tre av barbarnen passade på att pröva banorna.
(null)
Rodel i full fart.
(null)
Barnbarnen njöt för fullt med att cykla på alla typer av banor. 
(null)
Pumptrackbanan 
(null)
Interiört i vårt stora hus.
(null)
Gott om plats för oss alla tio i vardagsrummet.
(null)
Hustyp "Älgen" - det finns fyra av här stora hustypen.
(null)
Huset med modern interiör
(null)
En av dagarna fyllde vårt yngsta barnbarn 4 år vilket vi firade stort.
 
Vi fick två härliga dygn på Isaberg Mountain Resort - en trevlig anläggning för oss alla i storfamiljen - de som njöt mest  var barnbarnen och de var givetvis de viktigaste på den här resan. Nu packar vi bilarna för att köra ner till Höllviken i Skåne där vi fortsätter vår vecka med storfamiljen.
 
Kostnad
 
Vi betalade ca 5850 per natt i slutet på augusti kostar huset ca 4200 per natt
 
Aktiviter kostar - t ex Rodel, Mountainbiking, Höghöjdsbanor mm
 
Prisexempel 
Rodel Vuxen 1 åk 95kr 5 åk 430kr
Rodel junior 1 åk 75kr 5 åk 350kr (8-14)
Rodel knatte 1 åk 55kr 5 åk 250kr
 
 
Vi kommer gärna tillbaka till Isaberg med "Storfamiljen". 
 
☀️Hälsningar
 
 
Karin och Björn 
 
Följ oss gärna på 
 
Facebook: demmereserjordenrunt 
Instagram; #demmereserjordenrunt.
Hemsida  http://demme.se/ 
 
 
Till top