Sköna dagar på Abae Hotel i Miami Beach

Reseinspiration, USA / Permalink / 0
Florida är ett härligt vinterresmål för oss. Vi har nu  besökt Florida 11 gånger och trivs väldigt bra i The Sunshine State. Vi kom till ett varmt och soligt Miami i onsdags för ett tre dagars besök i South Miami Beach före en Karibienkryssning. Efter kryssningen blir det ytterligare sex dagar i Florida, nu i Fort Lauderdale.
(null)
Miami Beach är ett behagligt resmål med ett stort utbud av aktiviter, strandliv, restauranger, barer, shopping och mycket mer. Vi kommer att skriva om vår Floridaguide om någon vecka med många tios och mycket information.
(null)
Vi bor den här gången på det mycket fräscha designhotellet Abae på 1215 West Avenue. Hotellet är ganska nytt, har en spännande design.
Hotellet har en mycket trevlig, uppvärmd och bekväm pool på taket.
 
Vi, Björn och Karin Demme har en stor passion för att resa, det har blivit några hundra resor under årens lopp, bl a 12 st Jordenruntresor 
(null)
Björn och Karin
 
(null)
(null)
Vi har tillbringat några förmiddagar vi poolen med en god bok. En riktigt skön avkoppling. Vid lunchtid har vi tagit oss ner mot stranden för att njuta av sand och hav samt för att äta en god lunch i ArtDeco området
(null)
Miami Beach
 
(null)
Lunch på The Carlyle 
 
(null)
(null)
Bra och prisvärd frukost på The Daiiy Food Co på West Avenue.
 
Rummen på Abae Hotel är mycket välutrustade., vi hade ett stort kök/vardagsrum med kyl, Microsoft, ugn, tvättmaskin, diskmaskin mm ett ganska stort sovrum, balkong, klädkammare och ett fräscht duschrum. Vi trivdes väldigt bra. (null)
Sovrummet
(null)
Köksdelen 
(null)
Vardagsrummet
(null)Hotel Abae
 
Vi har ätit bra under de här dagarna, vi skriver mer om restaurangerna om någon vecka. Nu packar vi för att åka till hamnen och checka in på Celebrity Equinox för en kryssning i Karibien.
 
Hälsningar
 
Björn och Karin
 
 
Följ oss gärna på
Bloggen www.demmereserjordenrut.blogg.se
Facebook demmereserjordenrunt
Instagram #demmereserjordenrunt
 
(null)
Mexikansk lunch
 
Till top