Celebrity Cruises är det underbart att kryssa med☀️🛳🍽🍷🏖

Kryssning, Reseinspiration, USA / Permalink / 0
(null)
Det är en mycket härlig upplevelse att kryssa med Celebrity Cruises. Vi gör nu vår fjärde kryssning med fantastiska Celebrity Cruises. Vi checkade in i Miamis kryssningshamn på Celebrity Equinox lördag 26 januari 2019. Vi gillar verkligen att kryssa med Celebrity vilka har en mycket hög servicenivå ned i princip en anställd per två passagerare, en sober miljö, utsökt mat av absolut högsta kvalitet, riktigt bra viner, stora fräscha hytter och ett trevligt och varierat underhållningsprogram.
(null)
Vi checkade in på ett par minuter och välkomnades med ett glas rosébubbel när vi kom ombord. Därefter blev det en härlig trerätters välkomstlunch med gott vin. Vi gick sedan till vår hytt på dock 10 där en flaska med "bubbel" väntade i kylen. Hytten har en soffgrupp med  bord och TV, en rejäl och bekväm dubbelsäng samt ett bra och fräscht badrum. Det finns gott om förvaringsutrymmen i hytten.
(null)
Balkongen är möblerad med bekväma stolar, bord och fotpallar. På balkongen är det skönt att sitta och äta frukost eller för att läsa en bok. 
(null)
 
Middagarna ombord på Celebritys fartyg är riktigt bra, igår valde vi huvudrestaurangen för en á la carte middag. Det finns ett stort urval av rätter att välja mellan, ca 6-7 förrätter och lika många varmrätter plus mellanrätter som sallad och soppa. Matens håller en riktigt bra kvalitet och vinerna är även väldigt bra. Igår valde vi räkor till förrätt, rib eye beef till varmrätt och glass till dessert. Till detta två bra viner, en Chardonnay och en Cabernet Sauvignon.
(null)
 
Underhållningen ombord uppskattar vi mycket, många härliga musikaluppsättningar på teatern varvat med bra stand up comedy och småskalig musikunderhållning i barerna mm. Igår lyssnade vi på en kvinnlig duo i en av barerna och sedan såg vi en stand up på teatern.
(null)
 
Söndag morgon fick vi frukosten, äggröra,bacon,toast,frukt,juice och kaffe serverad på vår balkong med utsikt över Key West. Efter frukost gick vi iland, för en promenad på ett par timmar i Key West. Vi har varit där flera gånger tidigare så vi nöjde oss med att vandra runt i stan den här gången.
(null)
 
Nu är vi tillbaka på båten för att äta lunch och sedan slappa vid poolen med en bok innan avfärd mot Costa Maya i Mexiko.  
 
Vi kommer tillbaka med en utförlig recension av den här Celebrity kryssningen inom kort.
 
Hälsningar
 
Björn och Karin
 
Följ oss gärna på
 
Blogg www.demmereserjordenrunt.blogg.se
Facebook demmereserjordenrunt
Instagram #demmereserjordenrunt
 
Vi, Björn och Karin Demme, har en mycket stor passion för att resa och för att skriva. Vi delar gärna med oss av våra tips och erfarenheter från några hundra resor bl a 12 st Jordenruntresor.
(null)
Björn och Karin Demme
 
(null)
Celebrity Equinox 
Till top